summon

 

odbrraskLib
turnitinUser Education Programua

Events Calendar

"Bicara Dari Bilik Mayat"
Wednesday 23 October 2019, 11:00am
Hits : 195
by This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

0 031

Sukacita dimaklumkan bahawa pihak Perpustakaan Laman Hikmah (PLH), Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM)dengan kerjasama Jabatan Perubatan Forensik, Hospital Melaka akan menganjurkan program Talkshow@Library bertajuk "Bicara Dari Bilik Mayat" sempena Program Galakan Membaca: Read@Uni. Talkshow ini berkongsi mengenai pengurusan jenazah, bedah siasat dan pengurusan mayat serta mendedahkan realiti sebenar di sebalik pekerjaan dalam bidang ini.

Sehubungan itu, pihak perpustakaan berbesar hati menjemput YBhg. Datuk/Dato'/Prof./Prof. Madya/Dr./Tuan/Puan untuk menghadiri program ini pada ketetapan berikut:

                                 Tarikh            : 23 Oktober 2019 (Rabu)

                                 Masa            : 11.00 pagi - 12.30 tengahari

                                 Tempat         : Ruang Santai, Perpustakaan Laman Hikmah

Bagi yang berminat, mohon untuk mendaftar dengan mengisi borang permohonan secara online DI SINI. Mata CPD akan diuruskan oleh urusetia kepada peserta yang hadir. Sebarang pertanyaan lanjut, mohon menghubungi Puan Noraini Mohd Noor di talian VoIP No. +6062701214 atau Puan Kamariah binti Khamis di talian VoIP No. +6062701206.

Perhatian dan kerjasama YBhg. Datuk/Dato'/Prof./Prof.Madya/Dr./Tuan/Puan berhubung perkara ini amatlah dihargai dan diucapkan ribuan terima kasih.

services

Save

Save

facilities

Save

eapp

Save

Save

Save

Save

EZProxy